Back2School Actie: Gratis Drager bij jouw Tenways Fiets!

  • Geplaatst op
  • 0
Back2School Actie: Gratis Drager bij jouw Tenways Fiets!

De zomer loopt ten einde en het nieuwe schooljaar staat voor de deur. Wat is er nu beter dan het schooljaar starten met een gloednieuwe elektrische fiets? Superfietsen.nl heeft iets speciaals voor jou in petto: de Tenways Back2School Actie! Speciaal voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en betrouwbare e-bike, bieden we bij geselecteerde Tenways modellen een gratis drager aan. Lees snel verder om alles te weten te komen over deze geweldige actie!

Tenways: De Perfecte Metgezel voor School en Werk

Tenways is een merk dat bekend staat om zijn kwalitatieve en stijlvolle elektrische fietsen. Of je nu dagelijks naar school fietst, naar je werk pendelt of gewoon graag door de stad cruiset, met een Tenways fiets ben je altijd verzekerd van comfort en betrouwbaarheid. Tijdens de Back2School Actie hebben we een aantal topmodellen geselecteerd, waarbij je een gratis drager krijgt. Zo maak je jouw fiets niet alleen praktischer, maar ook nog eens voordeliger!

De Actie: Wat Krijg Je?

Bij de aankoop van een van de volgende Tenways modellen krijg je een gratis drager:

  • Tenways AGO T: Perfect voor stadsritten, met een gratis voordrager voor extra bagageruimte.
  • Tenways AGO X: Voor degenen die houden van een stoerdere look, inclusief een gratis voordrager.
  • Tenways CGO800S: Een comfortabele stadsfiets met een gratis voordrager, ideaal voor je dagelijkse boodschappen of schoolspullen.
  • Tenways CGO600 PRO: Dit model wordt geleverd met een gratis achterdrager, perfect om je tas, boeken of sportuitrusting mee te nemen.

Hoe Werkt Het?

Het enige wat je hoeft te doen om van deze actie te profiteren, is voor 30 september 2024 een van de bovenstaande Tenways modellen bestellen. De rest wordt door ons geregeld! Zodra je bestelling is geplaatst, zorgen wij ervoor dat de drager gratis bij je fiets wordt geleverd.

Waarom Wachten?

De Tenways Back2School Actie is een unieke kans om een topkwaliteit e-bike aan te schaffen met extra voordeel. Een drager is onmisbaar voor iedereen die regelmatig spullen moet meenemen op de fiets. Of het nu gaat om je schooltas, boodschappen of andere benodigdheden, met een voordrager of achterdrager wordt fietsen een stuk praktischer.

Wees Er Snel Bij!

De actie loopt tot en met 30 september 2024, maar let op: op is op! Zorg ervoor dat je niet misgrijpt en plaats je bestelling vandaag nog. Er zijn beperkte aantallen beschikbaar, dus wacht niet te lang. Een nieuwe fiets met een gratis drager is de perfecte manier om het nieuwe schooljaar goed te beginnen.

Waarom Kiezen Voor Superfietsen.nl?

Bij Superfietsen.nl streven we ernaar om jou de beste service en producten te bieden. Onze e-bikes zijn van topkwaliteit, en met deze Back2School Actie krijg je nog meer waar voor je geld. Bovendien geniet je bij ons van een snelle levering en uitstekende klantenservice.

Heb je vragen over de actie of over een van de Tenways modellen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om je te helpen de perfecte fiets te vinden die bij jouw wensen past.

Plaats Nu Je Bestelling

Wacht niet langer en maak gebruik van deze fantastische Back2School Actie. Bestel een van de geselecteerde Tenways modellen en ontvang een gratis drager. Zo ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Bezoek onze website Superfietsen.nl en maak jouw keuze uit het aanbod. Wees er snel bij, want de actie loopt tot 30 september 2024 of totdat de voorraad op is.

Start het schooljaar in stijl en gemak met Tenways en Superfietsen.nl!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.